top of page

Незабутня подорож до міста Лева

Львів дивує, чарує, вабить, Львів захоплює своєю величчю, вишуканістю, неповторністю. Ось чому наші студенти і викладачі так полюбляють поїздки до легендарного старовинного міста. З 31 травня по 1 червня студенти 11-ш групи, разом зі своїм куратором – Кузнєцовою Л.В., викладачем Потримай Н.А. та завідувачем кафедри педагогіки, психології та фахових методик, кандидатом педагогічних наук – Дусь Н.А., здійснили незабутню подорож до міста Лева, яке ще називають «Український Лондон», «Серце Галицької землі», «Місто із ароматом кави і шоколаду», «Маленький Париж».

По приїзді у місто була проведена пізнавальна екскурсія Личаківським кладовищем, де кожен клаптик землі – цікава історія, неповторна людська доля, де покоїться прах видатних українців – Івана Франка, Соломії Крушельницької, Володимира Івасюка, героїв Небесної сотні.

На Замковій горі помилувалися величною панорамою Львова. Старовинне місто вразило неперевершеною архітектурою, величними храмами: Собором Святого Юра, греко-католицьким Собором Святої Ольги і Єлизавети.

Незабутніми були і відвідування копальні кави та львівської майстерні шоколаду. А родзинкою подорожі стало відвідування величного Національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, де студенти та викладачі стали глядачами вражаючого дійства-балету «Білосніжка і сім гномів».

Львів – це місто, котре закохує з першого погляду. Кожна із його вузеньких вуличок, вимощених бруківкою, наповнена шармом старовини, пахощами кави, романтичним настроєм та довершеністю архітектури. Львів – це місто, в традиціях і архітектурі якого гармонійно об’єдналися старовинність та сучасність. Тут змішалися готика і бароко, ренесанс і Романський стиль, рококо та ампір, сучасна еклектика і конструктивізм.

Варто приїхати сюди, щоб відчути неповторний дух, смак і пристрасть Галичини; пройтися вузькими вулицями Старого міста, обійти Площу Ринок, помріяти в одній з кав’ярень, подивитися на місто з гори Високий Замок і ви відчуєте непереборне бажання приїхати у це місто знову і знову.

173 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page