top of page

Підкорюємо нові вершини


Літо – це час радості, відпочинку, мандрів.. А для студентів ІІІ курсу Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського це ще і час літньої педагогічної практики в оздоровчих закладах.

І цьогоріч вперше наші студенти будуть працювати педагогами-організаторами в Українському дитячому центрі «Молода гвардія». Але ж, перш, ніж працювати, – потрібно повчитися! От тому і поїхали одинадцять перших наших ластівок до ШПО «Молодої гвардії».

ШПО – «Школа педагога-організатора» –справа серйозна! Тут і теоретичний курс допоможуть вивчити (на лекціях обов’язково сидіти!), і застосувати на практиці отримані знання допоможуть, і хореографії навчать, і дадуть «спробувати» попрацювати із дітьми в загонах, а ще – навчать бути відкритими, впевненими у собі, творчими і просто веселими!

Дні навчання пролітають непомітно, тому що наповнені постійними справами максимально. О 7.20 – підйом, - і полетів день…. Зарядка на березі моря, лекційні заняття в аудиторії, практичні на свіжому повітрі, робота у загонах, репетиції із хореографії на сцені кіноконцертного комплексу, обов’язкові вечірні зустрічі на «костровому місці», а ще ж треба і зошит-практикум встигнути весь заповнити…. Спати залишається зовсім мало….

Але за короткий період перебування у ШПО студенти встигли: презентувати свої педагогічні загони, заспівати на відкритті «Школи педагога-організатора 2019» (К. Магдалюк, 31-М), побувати на екскурсії у м. Одеса, приймати активну участь у роботі ІІІ Всеукраїнського форуму «Ліга педагогів», а ще – відчути неповторний дух молодості, радості та драйву, яким наповнена «Молода гвардія»!

«Школа педагога-організатора» – це всього лишень десять днів. І саме сьогодні, 27 травня, на студентів, майбутніх педагогів-організаторів УДЦ «Молода гвардія»очікує перше випробування – екзамен по завершенню навчання. Бажаєм нашим перших ластівочкам проявити всі здобуті знання, отримані навички, та довести, що студенти Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М. Грушевського, успішно навчаються у будь-якому закладі! Божої допомоги вам!

Хочеться подякувати адміністрації коледжу і, зокрема, завідувачу педагогічною практикою Марчук С. В. за небайдужість, прагнення розширювати географію роботи наших студентів та намагання допомогти їм проявити себе у кращих оздоровчих центрах України.

Особлива подяка керівництву ДП УДЦ «Молода гвардія», особисто Лебединському Е. А., Безденю В. М., за щиру готовність співпраці із нашим коледжем та спільну наполегливу роботу по підготовці найкращих педагогів-організаторів для оздоровчих закладів України.

Вожатське літо 2019 – здравствуй!


92 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page