top of page

Вітання учасникам конференції від докторів педагогічних наук О.М. Барно та Т.О. Барно (м. Кропивниць


Вельмишановний Петре Несторовичу!

Вельмишановні учасники ХХ міжнародної науково-практичної конференції!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди проведення чергового наукового зібрання, котре традиційно відбувається весною в старовинному місті Поділля – Бар.

Як відомо, у складних переплетіннях наукових пошуків не існує легких шляхів. Їх потрібно торувати самому. Однак це можна здійснити лише через важкі випробування, часті розчарування, самовіддану працю залюблених у справу свого життя талановитих сподвижників науки.

Ви і тільки Ви плекаєте передусім мудрість, гідні знання й здоровий дух молодих людей. Своєю титанічною працею досягаєте високих щаблів у розв’язанні назрілих проблем компетентності, освіченості та духовності молодої людини сучасного суспільства. Адже лише багатодуховна й глибоко освічена людина є гордістю й неабиякою рушійною силою будь-якої цивілізованої держави. Саме Ваш внесок на цьому шляху неоціненний!

Шановні колеги, однодумці! Ми щиро впевнені, що чергова конференція в стінах шанованого навчального закладу на освітянській МАПІ України, спілкування з його чудовим, творчим колективом стане іще одним кроком до нових звершень задля формування справжнього патріота сильної, мудрої незалежної України. Зичимо успіхів у досягненні поставленої мети у колі друзів-однодумців, високоповажних науковців нашої держави.

Уклінно Ваші:

доктори педагогічних наук Олександр Миколайович та Тетяна Олександрівна Барно.

м. Кропивницький 15.04.2019 р.


97 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page