top of page

Перші творчі успіхи в педагогічній діяльності


Для дітей дошкільного віку розваги – яскраві й радісні події, що проводяться в дитячому садку з метою побавити дітей, унести радість у повсякденне життя.

Відповідно до плану пробної педагогічної практики студенти 21-М групи підготували й провели у закладі дошкільної освіти № 8 «Дружба» м. Бара 9 квітня цікаву ігрову розвагу «Хто жартує – той живе».

Це дозвілля стало радісною подією для дітей як молодшого, так і старшого дошкільного віку, тому що до них завітали зі своїми іграми та жартами веселі й кмітливі супергерої Леді Баг і Суперкіт. Вони з дітьми грали багато цікавих ігор («Вітаємося» (комунікативна), «Хто швидше знайде свій черевик», «Фігура – замри!» (рухливі), «Світлофор» (танцювальна), «Розсміши супергероїв»), робили танцювальну зарядку. Запалювала, піднімала настрій, викликала радісні емоції малюків вдало підібрана з відомих мультиків сучасна музика, що супроводжувала ігри, танці, атракціони.

Це дозвілля залишить яскраві спогади від виявлених у постановці власних акторських, творчих здібностей в студентів: Бронюка Владислава, Посвалюк Ангеліни, Федчук Даші, Юрчук Діани.

Висловлюємо подяку за тісну співпрацю в практичній підготовці студентів креативному та творчому музичному керівникові закладу, колишній нашій випускниці Хорошун Тетяні В`ячеславівні. Вона постійно допомагає практикантам, створює відповідні педагогічні умов для проведення музичних занять, проектування цікавих розважальних проектів.

Методист підгрупи: Бакалець Н. О.


65 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page