top of page

Інтелектуально-творчий проект «Все починається з тебе»


Минулого тижня в коледжі відбулось захопливе дійство – розпочато ігровий інтелектуально-творчий проект «Все починається з тебе». В пошуку інтелектуально розвиненої, обдарованої молоді міста та району організатори проекту (кафедра педагогіки, психології та фахових методик та кафедра мистецьких дисциплін) втілили в життя щось абсолютно нове, відкрили нові горизонти для творчої, плідної співпраці.

Ще тоді, коли проект лише був ідеєю, стало зрозуміло, що інтелектуально –розважальні заходи –вдале рішення, вони приваблюють новизною форми, можливістю проявити себе, самоствердитись у закладі вищої освіти, здобути додаткові знання і переконатись у своїх здібностях та можливостях.

Такі заходи вирізняються як змістом, так і структурою, формою проведення, та динамікою. Організатори створили психолого-педагогічні передумови для реалізації творчого проекту, що сприяли максимальному розкриттю кожного учасника.

Проект стартував з відкриття творчої студії «Мистецтво об’єднує» та проведення майстер-класів у фойє коледжу під керівництвом досвідчених майстрів–студентів в царині handmade. Традиційно зонами майстер-класів керували: Вікторія Пацай, Дана Стріляєва, Яна Галінська (31-ОМ); Тетяна Пелипенко і Віталія Прітика (31-Д); Ірина Зябченко, Мирослава Таужнянська, Юлія Приступнюк, Ілона Дворніцька, Олександра Мельник, Тетяна Клімченко (1-БОМ); Ангеліна та Альбіна Романчук (група 2-БОМ).

Кілька днів поспіль наш коледж відвідали понад 200 дітей. Гарні враження, позитивні емоції та зроблені власними руками сувеніри стали цінним надбанням кожного, хто став учасником проекту.

Кульмінаційним моментом проекту стала розважально-інтелектуальна гра «Все по-чесному», в якій мали змогу взяти участь натхненні та творчо спрямовані школярі району.

Змагання відбувалися у впертій, безкомпромісній, але дружній боротьбі. У складі команд були учні 8-х, 9-х, 10-х та 11-х класів, які спільно долали каверзні й цікаві конкурсні завдання.

Ключовими постатями шоу-програми, стали веселуни та жартівники ведучі - харизматичний тандем Мацуляка Дмитра та Десятника Назарія. Боротьба тривала протягом п’яти конкурсів, глядачі бурхливими оплесками підтримували своїх фаворитів, особливо їм сподобалися конкурси «Вгадай пісню», «Хто я?» та «Інтелектуальна розминка».

Всім учасникам та глядачам конкурсної програми запам’яталися виступи викладачів коледжу Мілінчука Андрія та Чернілевського Олега, хору козацької пісні, музичні номери у виконанні тріо «Струни серця», дуету Мацуляка Дмитра, Гусєвої Софії та інших талановитих студентів спеціальності «Музичне мистецтво».

Напруга тривала до останнього, незабутні емоції та хороший настрій був гарантований всім присутнім, учасники ж були нагороджені грамотами та солодкими призами.

Напружений минулий тиждень додав нових барв у бурхливе життя коледжу та вкотре допоміг переконатися у невичерпному джерелі талантів викладачів та студентів Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського.

Оргкомітет висловлює особливу подяку тим, хто залишився за лаштунками шоу, талановитим, креативним викладачам коледжу Скорич Наталії, Сошинській Наталії, Левицькій Олені, Крупському В’ячеславу та Важеніній Анелі.


132 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page