top of page

Перші результати реалізації проекту «Мистецтво - здійснення мрій»


Наприкінці минулого року ми писали, що в дружньому колі однодумців народжуються неймовірні ідеї та втілюються найсміливіші плани. Сьогодні ж ми підбиваємо перші підсумки нашої роботи. Нагадаємо, що в листопаді 2018 року викладачі кафедри мистецьких дисциплін отримали грант Британської Ради на реалізацію проекту «Мистецтво - здійснення мрій».

Авторами проекту стали викладачі Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського Роман Мочарний та Надія Підгорна, а також барська мисткиня Надія Степанюк.

Отож, проект успішно стартував і перші заняття проведено, наші колеги розпочали з Ялтушківської ЗОШ. Майстрами, які працювали з дітьми, стали викладачі кафедри мистецьких дисциплін Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського: Підгорна Надія Володимирівна, Білик Ольга Іванівна, Мочарний Роман Петрович, а також студенти 31-ОМ групи Поперечна Катерина та Мойса Вікторія. Неймовірний вихор емоцій охопив всіх присутніх, закипіла робота. Діти залюбки творили, захоплено вимальовували за майстрами кожен елемент. Наші ентузіасти, закохані у свою справу викладачі та студенти, пробудили в малечі бажання навчатись різним видам мистецтва, допомогли відчути себе справжніми митцями.

Зазначимо, що презентація дитячих робіт в мистецькій галереї міста підсумує творчі здобутки обдарованих дітей, спрямує їх до вибору подальшої професії та здійснення мрій.

Щиро вітаємо всіх учасників проекту і бажаємо успіхів у реалізації поставлених цілей!

Далі буде…


69 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page