top of page

ТРІШКИ РОЗВАГ ДЛЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ


У нашому навчальному закладі завжди проводяться цікаві, сучасні та оригінальні заходи. В них, зазвичай, поєднані як інтелектуальні, так і духовно-фізичні цікавинки. Не виняток і квест для першокурсників та учнів 10-их класів по рідному коледжу, який відбувся 7 лютого 2019 р.

Ініціативу проведення квесту висловила Студентська рада на чолі із Н. Десятником, адміністрація навчального закладу пітримала ідею та посприяла у її здійсненні. Замість звичайної перерви у четвер студенти та учні отримали захоплюючий маршрут із «станціями» для мадрівки по коледжу.

Все розпочалось у фойє на першому поверсі, де голова Студентської ради перевірив готовність команд (по 6 представників від кожної групи першого курсу та 10-А й 10-Б класів ліцею); за дійством спостерігали старшокурсники та куратори груп.

Маршрут був однаковий, лише станції знаходилися у різному порядку для кожної з команд. Станцій було вісім: «Хто я?», «Фото», «Шифрувальник», «Голодний студент», «Вернісаж», «Музична», «Історична», «Здоров’я нації». Відповідальність за проходження конкурсів була на представниках Студентської ради, прикріплених до кожної із станцій.

Закінчився квест знову ж таки у фойє на першому поверсі, де Н. Десятник виступив із доповіддю про зроблене. Розподіляли команди по місцях, відповідно до кількості набраних балів на станціях (за проходження конкурсів гравці мали змогу набрати від 1-ого до 8-ми балів). Для привітання студентів із вдалим завершенням квесту було запрошено директора коледжу П. Н. Савчука та заступника директора по виховній роботі А. І. Сторожук.

Звісно, не обійшлося без подарунків. Команди, які зайняли призові місця отримали корзинки зі смаколиками, інші – оплески та підтримку від колег.

Отож, підсумуємо результати проходження квесту:

1 місце – 11-ОМ група, отримали корзинку із м’ясними виробами;

2 місце – 11-Ж група, приз – корзинка із солодощами;

3 місце – 11-Д група, їм дісталася корзинка із фруктами.

За подарунки дякуємо сектору зі справ молоді та спорту Барської РДА, а саме відповідальній особі Бондарчук Оксані Іванівні.

Першокурсники-гравці отримали масу вражень та емоцій від участі в захоплюючих та цікавих конкурсах, студенти, які спостерігали за таким своєрідним змаганням, були задоволені небуденністю та перебігом подій у цей день. Студенти та викладачі дякували за проведення квесту і побажали робити схожі пізнавально-розважальні дні в майбутньому. Всім добра!


104 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page