top of page

Директора коледжу нагороджено Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради


22 січня у Вінницькому Академічному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського відбувся святковий концерт «Велична і свята, моя ти Україно», приурочений Дню Соборності України та 100-річчю проголошення Акта злуки Української Народної Республіки (УНР) і Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР).

В урочистостях взяли участь голова обласної Ради Анатолій Олійник, голова облдержадміністрації Валерій Коровій, депутати обласної Ради, заступник Вінницького міського голови Галина Якубович, представники духовенства, громадськість області.

З нагоди святкування Дня Соборності України керівники області та міста вручили державні нагороди та Почесні грамоти облдержадміністрації та обласної Ради кращим працівникам, які своїм професіоналізмом та активною громадською діяльністю сприяють розвитку рідного краю. Почесною грамотою за вагомий особистий внесок у справу консолідації українського суспільства, розбудову демократичної, соціальної і правової держави та з нагоди Дня Соборності України, 100-річчя проголошення Акта злуки нагороджено і директора Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського, кандидата педагогічних наук Савчука Петра Нестеровича.

Щиро вітаємо директора з нагородою, бажаємо міцного здоров’я, творчого неспокою, непохитності у досягненні задумів і планів та подальших творчих успіхів!


98 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page