top of page

Правовий брейн-ринг


Україно! Ти моя молитва,

Ти моя розпука вікова.

Гримотить над світом люта битва

За твою любов, твої права.

Одинадцятого грудня о 13:00 у актовій залі Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського відбувся цікавий захід для студентів з нагоди відзначення річниці Революції Гідності та Свободи – «Правовий брейн-ринг». Його організували та провели студенти 31-Ж групи на чолі з куратором Білик Юлією Петрівною.

Метою усього дійства було донести до студентів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні, які відбувалися на Майдані Незалежності у 2013 році, розширення знань про революцію Гідності та Свободи, формування розуміння єдності і цілісності України, розвиток бажання стати гідними громадянами нашої країни, виховання прагнення до поглиблення правових знань та розширення правової культури в студентському середовищі.

У «Правовому брейн-ринзі» взяли участь правознавці нашого коледжу, а саме: команда спеціальності «Право» під назвою «Форс-мажори» та команда Обласного гуманітарного ліцею «Юніори». Кожна команда повинна була якнайшвидше дати вірну відповідь на певні запитання у формі бліц-опитування. Та команда, яка набрала найбільшу кількість балів за правильні відповіді – отримала справедливу перемогу. Тож маємо нагоду привітати команду «Форс-мажори»! Дякуємо Вам за безпосередню участь, обізнаність у галузях цивільного, адміністративного, кримінального, сімейного права та впевненість у своїх силах.

Безсумнівно, як і на кожному солідному конкурсі, знання команд оцінювало компетентне журі: завідувач кафедри соціально-економічних дисциплін, кандидат наук з державного управління, Шандрук Сергій Миколайович, заступник директора з навчальної роботи Хомчак Володимир Миколайович, кандидат педагогічних наук, відмінник освіти України, директор коледжу Савчук Петро Нестерович. Висловлюємо подяку журі за їх неупередженість, колегіальність, повноту і всебічність розгляду конкурсів та обґрунтованість прийнятих рішень!

Нині Україна прямує шляхом побудови правової держави. У цей період важливим є формування у народу нового правового мислення, набуття знань про життєво необхідні закони і вміння використовувати їх у житті. Кожен з нас повинен уміти реалізовувати свої права, не порушуючи при цьому прав та інтересів інших. Досягти такого балансу можливо не тільки завдяки високій правовій свідомості і грамотності, а перш за все, керуючись у своїх діях совістю, порядністю, людяністю, повагою до оточуючих.


100 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page