top of page

Спортивне свято до Дня Збройних сил України


4 грудня 2018 року в спортивній залі Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського відбулося спортивне свято «Козацькі забави» з нагоди Дня Збройних сил України.

Мета заходу – пропаганда здорового способу життя серед молоді, виховання у студентів національно-патріотичних переконань, формування активної життєвої позиції, національної гідності і самосвідомості, спритності, кмітливості, активності, фізичної сили та гарту, любов до України.

Після урочистого підняття прапора та виконання Гімну України розпочалося спортивно-розважальне свято.

З вітальним словом до учасників спортивного дійства звернувся заступник директора коледжу з навчальної роботи Хомчак Володимир Миколайович. Він побажав учасникам змагань перемоги та наголосив на важливості українських військових традицій, гідного вшанування бойового подвигу, звитяги, самовідданості українців, які присвятили своє життя служінню рідному народу, захисту своєї землі та посиленню уваги і турботи про захисників держави.

Рівень своєї спортивної підготовки, спритність, жвавість, влучність та інші якості демонстрували команди спеціальностей «Журналістика», «Право», об'єднана команда спеціальностей «Музичне мистецтво» та «Образотворче мистецтво», команда Обласного гуманітарного ліцею.

Організаторами спортивних змагань виступили викладачі циклової комісії фізичного виховання, фізичної культури та Захисту Вітчизни: Косюк В. І. (голова циклової комісії), Ярославський В. О., Лущинський Ю. М., Прухніцький Е. А., Шостаківський П. С., Крутько Р. О.. Об’єктивне суддівство здійснювали викладачі фізичної культури Косюк Віктор Іванович та Лущинський Юрій Миколайович.

Ведучими святкового дійства були студенти 1-БШ групи Ірина Остапчук та Вероніка Шаравара.

Відбулося свято – веселе, неповторне і завзяте. І панували особливий, патріотичний дух, відчуття єдності та велике емоційне піднесення. Ну а кращі з кращих були в кожному конкурсі, показавши кмітливість, спритність, завзятість, боротьбу до перемоги.

За результатами конкурсів 1 місце в «Козацьких забавах» здобула команда Обласного гуманітарного ліцею-інтернату, 2 місце – команда спеціальності «Право», 3 місце – об'єднана команда спеціальностей «Музичне мистецтво» та «Образотворче мистецтво», 4 місце – команда спеціальності «Журналістика».

І, як годиться, учасники змагань отримали нагороди: грамоти та смачні торти.

Хай щастить учасникам спортивних змагань, а всьому українському студентству варто пам’ятати, що здоровим та активним бути модно та патріотично.


170 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page