top of page

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У КОЛЕДЖІ


24 листопада 2018 року Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського гостинно відчинив свої двері й зустрічав гостей – майбутніх абітурієнтів.

Вир цікавих вражень підхопив гостей ще у холі коледжу. Тут були наочно продемонстровані результати педагогічної майстерності колективу та вміння студентів коледжу. Майбутні абітурієнти та їхні батьки мали можливість оглянути виставки творчих робіт, картин, вишивки, друкованої продукції та ін.

Знайомство з навчальним закладом розпочалось з перегляду відеофільму, який ознайомив присутніх з історією, сьогоденням і пріоритетними векторами розвитку коледжу.

З вітальним словом до гостей звернувся директор коледжу, кандидат педагогічних наук Савчук П.Н., який розповів про переваги навчання, структуру та основні здобутки закладу освіти, особливості продовження освіти за скороченою програмою в університетах та акдеміях, з якими співпрацює коледж.

Основною подією заходу стало проведення творчого конкурсу «До майбутнього – через творчість!». Своїми талантами приємно вражали членів журі понад 30 учнів випускних класів різних шкіл Вінниччини та Хмельниччини.

На завершення зустрічі в актовій залі відбулося підведення підсумків та нагородження дипломами учасників конкурсу «До майбутнього – через творчість!».

Шановні друзі, ми завжди раді вітати вас у стінах нашого навчального закладу. Зичимо вам міцного здоров’я, щастя, успіхів, добробуту та мирного неба!

Наступний ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

відбудеться 23 лютого 2019 р.


277 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page