top of page

Тиждень мистецьких дисциплін (завершення)


Завершення тижня мистецьких дисциплін поєдналось зі святкуванням Міжнародного дня студента. Міжнародний день студентів як свято встановлений 17 листопада 1946 року на Всесвітньому конгресі студентів, який відбувся в Празі, в пам’ять чеських студентів – патріотів. Хоч історія цього дня сумна, але у сучасного студентства це свято асоціюється з молодістю, романтикою та радістю.

Невпинний потік життєвої енергії та цікавих ідей сприяв пануванню позитивної атмосфери в коледжі. Чергова порція майстер-класів від наших студентів та викладачів потішила всіх виробами з гофропаперу від Таужнянської Мирослави та Зябченко Ірини, а також квітами з полімерної глини від Белецької Надії. Студентська рада облаштувала цікаву фотозону, Назарій Десятник разом зі своєю командою організував розіграш смаколиків на великій перерві, гарний настрій та нестримні веселощі супроводжували коледжову родину весь день.

Надвечір у актовій залі коледжу знову було гамірно та людно, на сцену крок за кроком виходили ті, хто не зламав зуби об граніт науки, старанно та вперто йшов до мети. За визначні досягнення в навчанні, активну громадянську позицію, а також за сприяння розбудові коледжу були нагороджені Альбіна та Ангеліна Романчук (студентки 2-Б(ОМ) групи), Марина Хомчак (студентка 41-Ш групи), Юлія Щебетюк (студентка 41-Д групи), Анна Малинка (студентка 41-Ж групи), Анна Громова (студентка 41-Ю групи), Владислав Колодій (студент 21-М групи), Володимир Ніколайчук (студент 21-ОМ групи). Церемонію нагородження проводив директор коледжу, кандидат педагогічних наук Савчук Петро Нестерович. У вітальному слові до студентів він назвав кількість студентів, які отримали премію. До Міжнародного дня студентів було премійовано 342 студентів на суму 101,249 тис. грн. А також, директор відмітив, що у Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського із 140 викладачів мають вчену ступінь 18 із них 33,3% це випускники коледжу та навчаються в аспірантурі і докторантурі - 16 викладачів, - із них 68,7% - випускники коледжу. Поступово частка викладачів, які працюють у коледжі зростає. Зростає і кількість випускників коледжу, які представляють адміністрацію коледжу. Сьогодні з 10 представників адміністрації уже 50% випускників коледжу. Це є вагомим підтвердженням того, що майбутнє коледжу залежить від його студентів.

Завітав до коледжу з теплими побажаннями очільник Барської районної організації профспілки працівників освіти і науки Романяк Михайло Васильович, він відзначив, за сумлінну працю та вагомий вклад у розвиток студентського профспілкового руху коледжу, грамотами голову студентського профкому коледжу Томчак Аллу Олександрівну, а також профоргів студентських груп 3-х, 4-х курсів.

На лекціях студентів чекав приємний сюрприз: викладачами стали кращі студенти коледжу, вони провели заняття з максимальною серйозністю та у відповідності з навчальним планом, день студентського самоврядування залишив приємні спогади та ще більше згуртував студентську спільноту.


91 перегляд
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page