top of page

З ДНЕМ ЮРИСТА!


8 жовтня у Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського відбувся урочистий вечір присвячений Дню юриста, на який було запрошено студентів та викладачів спеціальності «Право».

Професія юриста є надзвичайно важливою, складною, досить цікавою і перспективною в нашому суспільстві. Саме тому 1 вересня 1997 року в БГПК ім. М. Грушевського було відкрито спеціальність «Правознавство», а 16 вересня того ж року Президент України видав указ, яким постановив День юриста в країні відзначати щорічно 8 жовтня. Це свято в Україні одне з наймолодших.

Основна мета професії – встановлення справедливості, тому бути юристом – це величезна відповідальність, яка лягає на плечі молодих випускників закладів вищої освіти.

Свято до Дня юриста України підготували та провели студенти 41-Ю групи на чолі з куратором Галузінською Таїсією Володимирівною. Із вітальними словами виступили директор Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського, кандидат педагогічних наук Савчук Петро Несторович та завідувач кафедри соціально-економічних дисциплін, кандидат наук з державного управління Шандрук Сергій Миколайович. Директор коледжу у вітальному слові наголосив, що саме фаховість викладацького колективу – запорука професійної підготовки випускника коледжу та вручив почесні грамоти з нагоди свята кращим викладачам спеціальності «Право» – Юзько Тетяні Миколаївні, Слугоцькій Вікторії Михайлівні.

Щиро вітаємо юристів з професійним святом, яке об’єднує тих, хто стоїть на захисті конституційних прав та свобод громадян нашої країни, сприяє розбудові демократичної, правової України – держави для людей. Бажаємо вам плідної роботи та подальших успіхів у зміцненні законності та правопорядку!


94 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page