top of page

Барчани відстоювали честь Вінницької області


Із 27 по 30 вересня у місті Вінниця відбувся Всеукраїнський фестиваль «Будь молодий – живи активно», який проводився з метою залучення молоді, членів молодіжних громадських організацій України та всіх охочих до активного руху, формування пріоритету здорового способу життя та необхідності збереження власного здоров’я. У ньому брали участь 14 областей, зокрема і Вінницька. Нашу область представляли й барчани: Заєць Юрій, студент 41-Ю групи та Чагайда Сергій, студент 41-Ж групи Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського.

Перший день фестивалю не залишив байдужим жодного учасника, адже після офіційного відкриття на гостей чекав показовий виступ та майстер-клас з чарлідингу від команди підтримки "Вінницьких Вовків". Потім команди розпочали свій шлях до бажаної перемоги з 1-го етапу змагань – флаг-футболу (спрощений варіант американського футболу). Усього було проведено 5 таких етапів, кожен із яких був по-своєму захоплюючим і хвилюючим. Наші студенти брали участь у «рицарських боях», найрізноманітніших естафетах, побували на майстер-класі з надання медичної допомоги. Для Юрія та Сергія кожне завдання було цікавим, приносило багато позитивних емоцій, а також мотивувало до здобуття перемоги.

Учасники обмінялися досвідом та представили уміння різних областей у проведенні освітньо-виховних заходів з метою подальшого використання цих напрацювань у різних регіонах України. Переможницею фестивалю стала Київська область, Вінницька посіла друге місце, а за третім закріпилась Сумська. Кожен колектив показав волю до перемоги та найкращі риси, такі як сміливість, силу та винахідливість. Наші студенти також проявили свої найкращі якості, а також отримали багато позитивних емоцій.


49 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page