top of page

Благодійний ярмарок солодощів


Третього травня у Барському гуманітарно -педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського відбувся благодійний ярмарок солодощів.

Організаторами цього заходу були студенти перших курсів разом зі своїми кураторами. Проводився ярмарок у фойє коледжу, де хоч трохи і тісно, але місце знайшлося усім. На ярмарок завітали безліч студентів старших курсів та викладачі нашого навчального закладу.

Загалом ярмарок тривав весело, яскраво, неймовірно дружно та надзвичайно смачно. Кількість та різноманіття смаколиків задовольнило би будь-якого гурмана - торти, тістечка, печиво, пироги, пряники різних форм та видів, вафлі- чого тільки не було!

Кожна група з відповідальністю та креативністю підійшла до організації даного заходу, намагаючись продати всі солодощі та зібрати якомога більше коштів.

Ярмарок є благодійним. Тож кошти, які вдалося зібрати, підуть на купівлю подарунків для ветеранів Другої світової війни, які проживають у м. Бар. Адже попереду 8-9 травня - День пам'яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, тому ми дуже хочемо віддячити та підтримати людей, які були безпосередніми учасниками тих жахливих подій.

Загалом вдалося зібрати досить немаленьку суму- 985,55 гривень.

Тому хочемо висловити подяку студентам перших курсів та їх кураторам за організацію та проведення ярмарку. А також дякуємо тим, хто купував та з великим бажанням куштував приготовані солодощі. Недарма кажуть, що для досягнення мети найголовніше- мати однодумців!


75 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page