top of page

Звітно-виборча конференція студентського самоврядування


26 березня у Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування.

Для участі у конференції було запрошено 150 представників студентського активу, присутні 139 студентів. Для роботи у конференції було обрано робочу президію, яка складалась з 5 осіб: директора Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського, кандидата педагогічних наук П. Н. Савчук; голови студентської профспілки Томчак А.О.; голови студентської ради О. С. Лятуринського; заступника голови студентської ради Грабенко В.М.; секретаря студентської ради Кучерявої Г.Г..

Денний порядок звітно-виборчої конференції складався з двох питань: звіту про роботу студентської ради та виборів студентської ради. Звіт про роботу студентської ради виголосив голова студентської ради Олександр Лятуринський.

Директор коледжу П. Н. Савчук звернув увагу усіх учасників конференції на навчальну та виховну роботу студентів. Петро Нестерович наголосив, що для студентської молоді створені всі умови для здобуття ґрунтовних знань.

Основними темами, що викликали обговорення, стали: умови проживання у гуртожитку; поведінка студентів під час навчального процесу; дозвілля; результати навчання.

Також до виступу про роботу студентської ради запрошувалися: Хайрова Яна ( заступник голови сектору інформації, культури та спорту), Василевська Тетяна (заступник голови науково-навчального сектору), Бойко Владислав (заступник голови сектору побуту й господарювання), Вінярчук Маріна (заступник голови сектору соціального захисту).

Цього року на посаду голови студентської ради свою кандидатуру запропонував 1 студент – Назарій Десятник (31-Ш гр.). Від представника команди Н. Десятника виступала – студентка Музика Дар`я (31-Ш гр.), студент Заєць Юрій (31-Ю гр.).

На засіданні студентської ради було вирішено провести голосування у відкритій формі, шляхом підняття руки. Після виступу кандидата на посаду голови студентської ради було обрано лічильну комісію. До складу лічильної комісії увійшли 3 особи: голова лічильної комісії – Палій Віта (31-Д гр.), член комісії – Дубина Ліля (31-Ш гр.), член комісії – Ярова Анастасія (31-М гр.). За результатами голосування одноголосно головою студентської ради було обрано Назарія Десятника. Його команда на 2018-2019 н.р.:

- Дубина Ліля,

- Музика Дар`я,

- Дерепа Анастасія,

- Заєць Юрій,

- Хайрова Яна,

- Мельник Тетяна,

- Малинка Анна,

- Скотаренко Марія,

- Фофонова Лариса,

- Щебетюк Юлія,

- Догонова Діана,

- Глушко Марина.

Усі ми підтримуємо вибір студентського активу та бажаємо голові студентської ради Назарію Десятнику творчого натхнення, працьовитості, реалізації поставлених цілей та досягнення нових вершин у майбутньому.


112 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page