top of page

Cпортивно-розважальний конкурс «Нумо, дівчата!»


Спортивні естафети – це не тільки корисно, видовищно, захопливо, а ще й дуже весело, причому не тільки для вболівальників, а, в першу чергу, для самих учасників. Вони пропагують здоровий спосіб життя, дають можливість не тільки тримати себе у належній спортивній формі, а й показати свою спритність, витривалість та зібраність. А ще – подібні командні змагання згуртовують. І не дивно! Адже перемога – одна на всіх! А це значить, що успіх залежить від зусиль кожного!

Проведення спортивно-розважального конкурсу «Нумо, дівчата!» у Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського вже стало традиційним, його актуальність не зникає багато років поспіль. Так, і 2 березня, напередодні свята жінок, весни, краси та ніжності у спортивній залі коледжу відбулося спортивно-розважальне дійство, присвячене Міжнародному дню жінок та миру. Свято підготували викладачі циклової комісії фізичного виховання, фізичної культури та Захисту Вітчизни.

Розпочали програму спортивного заходу із рапорта директору навчального закладу, кандидату педагогічних наук Петру Несторовичу Савчуку, який у свою чергу дав дозвіл на підняття Державного прапора України та початок змагань. Цього року в змаганнях, що складались із семи конкурсів, спритність та витривалість продемонстрували шість жіночих команд, а саме: команда Обласного гуманітарного ліцею-інтернату (підготував Прухніцкий Е.А.), команда спеціальності «Право» (підготував Шостаківський П.С.), команда спеціальності «Журналістика» (підготував Лущинський Ю.М.), команда спеціальностей «Музичне мистецтво» та «Образотворче мистецтво» (підготував Крутько О.Р.), команда спеціальності «Дошкільна освіта» (підготував Косюк В.І.), команда спеціальності «Початкова освіта» (підготував Ярославський В.О.). Об’єктивними суддями цього дійства були – директор Мальчівецької школи Павло Іванович Люлько та вчитель фізичної культури Роман Іванович Люлько. Ведучими заходу були студенти спеціальності «Початкова освіта» Десятник Назар та Горлей Ростислав.

За результатами конкурсів перемогу здобула команда спеціальності «Дошкільна освіта», 2-ге місце – посіла команда Обласного гуманітарного ліцею-інтернату, 3-тє – «Право», 4-те – «Початкова освіта», 5-те – «Журналістика», 6-те – «Мистецтво».

Переможці та призери змагань були нагороджені солодощами та грамотами.

Отож, вітаємо всіх жінок та дівчат із прийдешнім святом весни! Бажаємо сонця ясного на землі й на обрії, долі незрадливої, щедрої, доброї. Хай все задумане вами здійсниться, хай радістю дні наповнюються!


202 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page