top of page

Звіт із хорової практики


Сьомого лютого у приміщенні актової зали коледжу відбувся звіт із хорової практики студентів 41-М групи. Коваль Вадиславі, Кльоцу Андрію, Сьораку Віктору, Приймак Ярославі та Синюгіній Діані випала нагода працювати із нашою 31-ш групою.

Щотижневі тренування приносили нам задоволення та позитивні враження. Не маючи досвіду у пісенній діяльності, ми намагалися виправдати сподівання наших молодих наставників, адже від нашого співу залежали їхні оцінки.

Нам запропонували виконувати такі твори, як: «Музика рідного дому», «Смерека», «Пісня про зарядку», «Бринить гітара тихо» та «Перевал». Дібраний репертуар припав нам до душі, ми із захопленням виконували його. За увесь час наполегливих тренувань наша група стала більш дружною та згуртованою.

Перед виступом ми дуже хвилювалися, адже ми розпочинали звіт. Це була яскрава та незабутня подія у нашому студентському житті, яка надовго закарбується у нашій пам`яті. Ми із великим задоволенням хочемо висловити подяку керівнику хорової практики Зелінській Ірині Сергіївні та студентам 41-М групи за чудовий досвід, який у майбутньому знадобиться нам у нашій майбутній освітній діяльності.

Студенти 31-Ш групи

Iз вдячністю 31-ш групі!

7 лютого 2018 року 41-м група спеціальності « Музичне мистецтво » здавала хорову практику, — це було важливе та організоване дійство, де студенти 4-го курсу мали змогу проявити свою організаторську, ораторську та творчу діяльність з іншими студентами.

Четверта підгрупа зі своїм керівником — Зелінською І.С. мали нагоду співпрацювати зі студентами 31-ш групи. Впевнено, вміло, організовано та артистично лунав їх спів на яскравій сцені, гарний естетичний вигляд та зворушливий погляд, що навіював творчу і теплу атмосферу. Група зорово контактувала із залом, а зал із ними, — цим можна зробити висновок, що вони зуміли презентувати свою творчість на публіку; у цьому не має якогось таємного секрету — все це спільна праця, визначена і поставлена мета, цікаві колективні роботи, організоване відвідування, спільна взаємодія і доручення. Перед кожним із вас був обов’язок до якого ви активно залучилися та добровільним чином виконували. Спів – це важкий труд, а коли ще й виконавець не один, то — колективні жнива!

Ми дуже раді, що мали змогу працювати з вами, у вас дуже творча, креативна і вдячна група. Бережіть один одного! Сумуватимемо за нашими веселими й плідними вечорами. Сподіваємося, що ця практика знадобиться вам у майбутньому житті.

4 підгрупа :

Коваль Владислава;

Кльоц Андрій;

Приймак Ярослава;

Синюгина Діана;

Сьорак Віктор.


107 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page