top of page

МИСТЕЦЬКІ КУРСИ СТАРТУВАЛИ!


20 січня 2018 року в Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського розпочали свою роботу мистецькі курси для випускників 9-х та 11-х класів загальноосвітніх шкіл Вінницької області, які було ініційовано та організовано викладачами кафедри мистецьких дисциплін.

У перший день мистецьких курсів до коледжу завітали дев’ятикласники загальноосвітніх шкіл із м. Бар (ЗОШ І-ІІ ступенів № 2, № 3 та № 4), с. Журавлівки, с. Терешок, с. Чемериського, с. Балок, с. Васютинець, с. Кузьминець. Школярі з величезним задоволенням слухали завідувача кафедри к. п. н. М.О.Мороз та завідувача відділення загальноосвітньої підготовки Ю.Л.Маліновського, які привітали учасників курсів та їх батьків, виразили сподівання на плідну співпрацю та подальший вступ до коледжу, а також викладачів кафедри мистецьких дисциплін Романюк А.М., Бондарчук С.Л., Мочарного Р.П., Кузнєцову Д.В., Матвієнко Н.А., які працювали в перший день мистецьких курсів.

Викладачі кафедри мистецьких дисциплін познайомили учасників курсів із особливостями музичного та образотворчого мистецтва та розпочали навчальні заходи з метою формування спеціальних музичних та художніх умінь у школярів.

Перелік учасників мистецьких курсів станом на 20.01.2018 р.:

Музичне мистецтво:

Ільчук Катерина (с. Чемериське)

Хмара Тетяна (м. Бар)

Лаута Еріка (с. Балки)

Єлькіна Віра (с. Заможне)

Рашутіна Ліза (с. Васютинці)

Ніколайчук Богдан (с. Кузьминці)

Поповська Яна (м. Бар)

Образотворче мистецтво:

Гондарук Інна (м. Бар)

Гудима Анастасія (с. Журавлівка)

Духновська Олександра (с. Журавлівка)

Мороз Ольга (м. Бар)

Оранський Артур (м. Бар)

Савчук Вікторія (с. Терешки)

Снятовський Петро (с. Терешки)

Токарєв Олександр (м. Бар)

Кафедра мистецьких дисциплін продовжує набір учасників двомісячних БЕЗКОШТОВНИХ мистецьких курсів.

Запрошуємо приєднатися до участі в мистецьких курсах тих, хто ще не встиг цього зробити та має бажання творчої реалізації.


133 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page