top of page

Батьківські збори в коледжі



Батьківська громадськість – важливий союзник навчального закладу у вихованні підростаючого покоління. Співпраця викладачів коледжу з батьками студентів тісна та дієва, адже це сприяє особистісному розвитку студентів, формуванню у них життєвих цінностей, стійких переконань, відповідальності за навчання та власну поведінку.

Третього листопада у БГПК ім. М. Грушевського відбулися батьківські збори, на яких були присутні батьки студентів 1-2 курсів.

Перед батьками виступив директор коледжу, кандидат педагогічних наук Петро Нестерович Савчук, який розкрив основні проблеми навчання, побуту та виховання студентів у навчальному закладі.

Студенти першого курсу підготували для батьків приємний сюрприз у вигляді оригінальної концертної програми. Першокурсники радували своїх батьків кращими номери художньої самодіяльності, які були відібрані під час проведення конкурсу талантів серед студентів нового набору.

Після концерту, батьки мали можливість поспілкуватися із кураторами груп та детальніше дізнатися про успіхи своїх дітей у навчанні, відвідуванні, проведенні дозвілля, а також обговорити проблеми, які їх турбують.

Цікавим та інформативним для батьків стало спілкування з завідувачем відділення загальноосвітньої підготовки Юрієм Леонідовичем Маліновським, який зустрічався з батьками студентів 1-2 курсів у закріплених за групами аудиторіях, розповів про період адаптації студентів-першокурсників, про державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, яка буде проведена для студентів другого курсу, закликав до співпраці батьків з куратором.


634 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page