top of page

Знайомство зі школою


Процес підготовки висококваліфікованого фахівця складний і довготривалий. Особливо, якщо йдеться про підготовку вчителя, зокрема, у системі професійної підготовки вчителя початкових класів. Педагогічна практика допомагає студентам закріпити здобуті знання, вдосконалювати професійні компетентності.

Одним із видів педагогічної практики, який проходять студенти в коледжі є «Практика з позакласної та позашкільної виховної роботи».

У студентів 22-ш групи базою практики визначена загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 3 м. Бара, де вони будуть здійснювати свої перші кроки як майбутні фахівці.

Учитель з багаторічним стажем, Іванцова Ганна Василівна, яка працює у 2-А класі, продемонструвала цікаве змістовне заняття – усний журнал « З Україною в серці». Мета заняття – збагатити знання дітей про історію, традиції та культуру українського народу, прищеплювати любов до рідної землі. Дві команди дітей працювали над проектом «Путівник незвіданої країни -України».

Студенти були вражені змістовністю заняття, використанням великої кількості яскравої наочності, високим рівнем професійної майстерності педагога, застосуванням мультимедійних технологій та інтерактивних методів роботи.

Заняття було насиченим, динамічним, відповідало віковим особливостям дітей. Важливим було і те, що майбутні педагоги спостерігали сам процес спілкування вчителя і дітей.

Студенти подякували досвідченому педагогу за сучасне, цікаве, змістовне заняття.


88 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page