top of page

База відпочинку «ЛУМІНІЦА»


22 червня – четвертий день практики, день релаксації. Після трьох днів цікавих та захоплюючих екскурсій студенти-практиканти разом з викладачами вирішили влаштувати собі день відпочинку. Для цього ми обрали собі базу відпочинку «Лумініцу».

У курортній зоні селища Солотвино, поблизу солоних озер розташована Лумініца. Це приватна територія, де розташовані 7 двоповерхових котеджів на 30 номерів, кафе-бар з літнім майданчиком, альтанки, мангали, дитячий майданчик, відкритий басейн з мінеральною солоною водою.

Протягом сьогоднішнього дня ми відпочивали, веселилися та оздоровлювалися у басейнах, які наповнені високомінералізованими (30-32 г/л), слаболужними, хлоридно-натрієвими лікувальними водами. В солоному розчині присутні рідкісні елементи: силіцій, цезій, бром, фтор, рубідій. Солоний розчин дає позитивний ефект при лікуванні серцево-судинної системи, остаткових явищ флебітів та тромбофлебітів, органів рухомого апарату, нервової системи, урологічних захворювань, псоріазу, шкірних, жіночих та чоловічих проблем, радикуліту, ревматизму, артриту, бронхіту, астми, алергії.

Спелеотерапія — один з методів немедикаментозної реабілітації і лікування захворювань органів дихання, в основі якого лежить використання мікроклімату підземних об'єктів (соляних шахт і карстових печер).

Від 8 годин ранку і до 21 години вечора у басейнах температура води коливається близько 30°С вище нуля. Абсолютно всі студенти, а також викладачі, провели цей день у цілющих водах басейну. Тут ми набралися сил та енергії для подальшої поїздки до Карпат.


204 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page