top of page

Студенти коледжу відвідали Свято-Успенську Почаївську Лавру


9 травня 2017 року студенти 31-Ш групи під керівництвом куратора Харитонової Ірини Вікторівни та викладача Белецької Надії Григорівни відвідали одне з величних міст нашої неньки України – Свято-Успенську Почаївську Лавру.

Протягом століть Почаївська Лавра підноситься над містом прославляючи Почаїв своєю величчю на весь світ. Лавра – це не тільки найбільша історична, культурна та архітектурна цінність, що несе в собі надзвичайну естетичну красу і перехоплює подих … Свято-Успенська Лавра в першу чергу – святе місце до якого тягнутися православні з усього світу, щоб побачити цю божественну благодать .

Поїздка до Почаївської Лаври і на Озеро Святої Анни – це набагато більше, ніж простий відпочинок або екскурсія. Ми не тільки відвідали святі і намолені місця, але і відчули чарівність Західної України, з її дивовижною природою, якимось особливим спокоєм, простими, добрими людьми. Джерело Святої Анни відоме у всьому світі своїми чудовими лікувальними властивостями. Вода джерела містить іони кремнію і срібла, можливо, тому вона має такі чудові цілющі властивості. Температура води в озері близько 5 градусів Цельсія круглий рік.

Почаївська Обитель - друга по відвідуваності на Україні і одна з п'яти монастирів зі статусом Лаври у православному світі.

Почаївська Лавра саме те місце, яке запам’ятається на завжди і куди хочеться повертатися.


78 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page