top of page

Колектив коледжу глибоко сумує з приводу смерті Мулярчук Раїси Іллівни


25 квітня 2017 року пішла з життя Мулярчук Раїса Іллівна, відмінник освіти України, ветеран праці, викладач вищої категорії, викладач-методист. На 79 році життя перестало битися серце доброї, мудрої, високоосвіченої, інтелігентної, щирої і шляхетної людини.

Раїса Іллівна працювала в Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського (1984–1998 рр.) викладачем психології. За роки попередньої діяльності в середній школі №3, де працювала 25 років викладачем фізики і займала посаду організатора виховної роботи, придбала великий педагогічний досвід практичної роботи з учнівським колективом.

У 1987 році закінчила курси перекваліфікації як психолог. Лекції і практичні заняття проводила на високому професійному рівні, працювала над науковою роботою: «Роль емоційного фактору в фаховій підготовці вчителя молодших класів», керівником якої був автор підручника з психології В. А. Крутецький, брала участь в науково-практичних конференціях, семінарах, показових відкритих заходах, написанні статей, лекцій, обмінювалася досвідом.

Клуб «Діалог», який функціонував під її керівництвом, користувався серед викладачів та студентів великою повагою. Так, вистава «Педагогіка любові» протягом 7 років з великою зацікавленістю сприймалася не тільки студентами, викладачами, але й слухачами курсів інституту вдосконалення вчителів у Вінниці, Хмельницькому, а також жителями міста та сіл регіону. Відгуки друкувались в районній і обласній газетах, в листах і виступах глядачів.

Раїса Іллівна була куратором групи, користувалася повагою студентів. Проводила лекційну роботу серед населення міст, сіл області з питань морально-етичного виховання. Відзначена нагородами «Відмінник освіти України», «Ветеран праці».

За характером Раїса Іллівна була доброзичливою, мудрою, з тонким почуттям гумору, любила поезію і природу.

Життєвий шлях Раїси Іллівни – зразок толерантності, порядності, людської гідності, доброзичливості та професійності. Від нас пішла чесна, щира, чиста помислами і душею людина, яку знали та поважали за чуйне ставлення до людей, велику душевну щедрість, мудрість і оптимізм.

У ці скорботні дні викладачі та студенти коледжу висловлюють щире співчуття викладачу коледжу, кандидату педагогічних наук – Наталі Костянтинівні Мар’євич, з приводу тяжкої втрати матері.

Добра пам’ять про Раїсу Іллівну Мулярчук завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег.

Нехай Бог посилає Царство Небесне і вічний спокій світлій душі покійної.



150 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page