top of page

Звітно-виборча конференція студентського самоврядування


20 березня, в понеділок у актовій залі Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського відбулася звітно-виборча конференція студентської ради. Із вітальним словом до делегатів конференції звернувся директор коледжу, кандидат педагогічних наук Петро Несторович Савчук.

На порядок денний були внесені два питання:

1. Звіт голови студентської ради;

2. Вибори голови студентської ради.

Звіт про роботу студради представляв її голова Владислав Вознюк та голови секторів. Приємно було чути про нові досягнення студентів та низку виконаних планів. Можна зробити висновок – студентська молодь прагне поліпшити умови проживання та навчання, правильно організувати власний відпочинок, і їй це вдається.

На посаду нового голови студентської ради балотувалися два кандидати: Грабенко Вікторія (31-Ж група) та Лятуринський Олександр (31-Ю група), які висловили власні прогресивні погляди щодо удосконалення студентського життя та презентували творчий та активний склад команд. В підтримку виступили Ганна Кучерява та Марина Хомчак (команда Вікторії Грабенко), Анна Малинка та Владислав Бойко (команда Олександра Лятуринського). Одне було зрозуміло точно – ці люди знають про що говорять, тому молоді було важко визначитися за кого голосувати, адже кандидати були чесними та відкритими, це старости груп – студенти, які стараються всім допомогти.

За підсумками голосування переміг Олександр Лятуринський, який тепер займає посаду голови студентської Ради, Вікторія Грабенко, в свою чергу, призначена заступником голови студентської ради.

Можна з упевненістю сказати, що це гідна зміна попередньому активу. У коледжі всі знають, що і Олександр, і Вікторія завжди з радістю допоможуть, підкажуть, порадять, тому бажаємо їм плідної праці та нових звершень.


30 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square

Лічильник:

© КЗВО "Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського"

bottom of page