top of page

Популяризуємо здоровий спосіб життя


Спорт і фізична культура для кожної людини є надійним джерелом енергії, гарного настрою і оптимізму. Саме про це йшла мова на вересневому Всеукраїнському уроці за темою «Олімпійський рух в Україні», який був проведений викладачами циклової комісії фізичного виховання та захисту України для студентів коледжу і учнів ліцею у формі години спілкування. Подія була приурочена Дню фізичної культури і спорту України – святу, яке символізує силу і витривалість, мужність і красу, а найголовніше – популяризує здоровий спосіб життя.


Спілкуючись із молоддю, наставники акцентували увагу на тому, що фізична культура і спорт мають приносити радість, стимулювати позитивну енергію, вселяти відчуття оптимізму; стати для кожного вірними союзниками, а принципи олімпійського руху – «Швидше, вище, сильніше!» – життєвими орієнтирами і дороговказами.


У контексті запланованих заходів зі студентсько-учнівською молоддю було проведено бесіди щодо профілактики захворювання COVID-19, а в приміщеннях коледжу розташовано інформаційні стенди, створено куточок індивідуального захисту для студентів, учнів, викладачів та обслуговуючого персоналу закладу освіти.


Готуючись до можливих несподіваних епідемічних викликів і нестандартних ситуацій у новому навчальному році, викладачі фізичної культури разом із представниками адміністрації провели перевірку готовності обладнання і спортивних споруд – спортивно-тренажерних залів, кабінету методики фізичного виховання, спортивного майданчику біля гуртожитку № 1 – до використання в осінньо-зимовий період.

Косюк В.І., голова циклової комісії

викладачів фізичного виховання та захисту України

35 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page