top of page

У коледжі відбулася серпнева нарада

31 серпня в Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського відбулася педагогічна рада на тему «Підсумки 2019-2020 навчального року і завдання на 2020-2021 навчальний рік».

У ході онлайн-засідання було проаналізовано роботу закладу освіти в умовах карантину і визначено пріоритетні напрями його діяльності в новому навчальному році.

У своїй доповіді директор коледжу Савчук П.Н. відзначив, що вміння педагогічного колективу працювати злагоджено, оперативно реагувати на виклики сьогодення й адаптуватися до нестандартних ситуацій забезпечило успішне завершення 2019-2020 навчального року. Сьогодні перед педагогічним і науково-педагогічним колективами коледжу постають нові завдання: безпека і збереження здоров’я учасників освітнього процесу, чітка регламентація роботи викладачів, студентів та учнів в умовах пандемії; діджиталізація всіх етапів освітньої діяльності; готовність до різних форм навчання; стимулювання учнівсько-студентської молоді до інтелектуального і професійного зростання; осучаснення форм профорієнтаційної роботи.


Заступник директора з виховної роботи Бурса А.І. поінформувала педагогів коледжу про порядок дотримання санітарно-гігієнічних вимог у закладі освіти, ознайомила з особливостями проведення позаурочних заходів в академічних групах.


Маліновський Ю.Л., директор фахового коледжу, та Хілінська Л.В., директор Обласного гуманітарного ліцею-інтернату для обдарованих дітей, детально проаналізували успішність студентів і учнів за результатами навчального року та ЗНО-2020 і ДПА у форматі ЗНО. Хілінська Л.В. за допомогою інфографіки ознайомила педагогічний колектив із результатами опитування учнів 10-11-х класів щодо навчання в дистанційних умовах.


Заступник директора з навчальної роботи Самборська О.Д. зосередила увагу учасників онлайн-засідання на структурі 2020-2021 навчального року та особливостях організації роботи академічних груп усіх підрозділів коледжу і побажала педагогічному колективу нових досягнень і звершень в освітній діяльності.

52 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page