top of page

Коледж чекає на нове покоління студентів і ліцеїстів


Протягом лютого 2020 року викладачі Комунального закладу вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» проводять заходи профорієнтаційного змісту серед абітурієнтів базових шкіл Вінниччини. Мета акції – поінформувати учнів 9-11-х класів про освітні послуги, які надає навчальний заклад, умови вступу на різні спеціальності та до Обласного гуманітарного ліцею-інтернату для обдарованих дітей.




Ось уже вкотре викладачі кафедри мистецьких дисциплін вирушають за визначеними маршрутами в пошуках талановитої молоді. Відбір абітурієнтів на спеціальності 014 «Середня освіта. Музичне мистецтво» та 014 «Середня освіта. Образотворче мистецтво» – справа не проста, адже в майбутніх студентів мають бути і вроджений талант, і бажання займатися творчою діяльністю, а головне – щире прагнення працювати з дітьми.

Вдало поєднавши профорієнтаційну роботу зі спеціально підготовленою розважальною програмою, викладачі і студенти кафедри мистецьких дисциплін завітали в школи Шаргорода, Мурафи, Клекотини, Джурина, Багриновець, Миток.


Викладачі циклових комісій української і зарубіжної філології, журналістики, іноземної мови упродовж двох днів, 20 і 21 лютого, спілкувалися з учнями дев’ятих та одинадцятих класів шкіл Барського і Новоушицького районів про перспективи педагогічної освіти і важливість правильного професійного вибору; детально інформували про освітні послуги свого навчального закладу.



Відбулися зустрічі з адміністрацією і викладачами шкіл, серед яких чимало колишніх випускників Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського. Вони вдячно відгукувалися на адресу своїх наставників і тепло згадували роки студентської юності.

Приємно усвідомлювати, що професія педагога, журналіста, правознавця залишається затребуваною серед сучасної молоді, а про атмосферу навчання в коледжі та Обласному гуманітарному ліцеї гарно згадують не тільки колишні випускники, але й їхні батьки.

20 лютого 2020 року викладачі кафедри педагогіки, психології і фахових методик із метою профорієнтаційної роботи відвідали загальноосвітні школи міста Деражні, зустрілися з їхніми директорами та учнями.

Особливо приємні враження викликала тепла зустріч із директором ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів Оксаною Михайлівною Вергелюк, яка в минулому є випускницею дошкільного відділення Барського педагогічного училища. Оксана Михайлівна поділилася планами школи на майбутнє, познайомила з учнями дев’ятих та одинадцятих класів, яким цікавою була інформація про Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського: старшокласники уважно слухали, вступали в діалог, ставили запитання, ділилися думками про свій професійний вибір. Окремі учні виявили бажання завітати в навчальний заклад, щоб краще відчути його атмосферу.

Приємною несподіванкою стала зустріч з іще однією випускницею коледжу – Іриною Анатоліївною Шиндер, яка працює асистентом учителя в 2 класі ЗОШ №2.

Безумовно, коледж гордий, що його випускники різних років навчання стали успішними вчителями, вихователями, директорами закладів дошкільної освіти і загальноосвітніх шкіл. А сьогодні він чекає на нове покоління студентів та учнів!

25 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page