top of page

Ігрова програма для дітей «Новорічні несподіванки»

Саме з початком новорічних ранків та розваг для дітей у наших серцях прокидається особливе відчуття щастя. І всі ми, дорослі й малі, віримо, що Новий рік обов’язково принесе щось бажане та майже чарівне…


Із 26 по 29 грудня в приміщенні спортивної зали Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського відбулися святкові ранки у форматі ігрової програми «Новорічні несподіванки».


Свято проводилося для учнів молодших класів Барської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 та Барського ліцею №2, а також для дітей та онуків працівників різних організацій міста і району: Барської військової частини, Барського відділення поліції, СО «Барські електричні мережі» ПАТ «Вінницяобленерго», Барського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів філії УМГ «Черкаситрансгаз», КУ «Барська ЦРЛ» та Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського.


Зворушливою і надзвичайно доброю була атмосфера ранків для дітей, які перебувають під опікою Барського районного центу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також Барського міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Еверест».


Ігрова програма «Новорічні несподіванки» відбувалася під патронатом директора Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського П. Н. Савчука та за сприяння заступника директора з гуманітарної освіти і виховної роботи А. І. Сторожук.


Святкову новорічну програму підготували студенти 31‑М групи разом із куратором Д.В. Кузнєцовою. В організації та проведенні дитячих ранків активно допомагали педагогічні працівники кафедри мистецьких дисциплін коледжу – В.М. Крупський, А.М. Мастерук, О.М. Левицька.


Перебуваючи на ігровому дійстві, діти поринали в захопливий новорічний квест, під час якого шукали підказки, щоб повернути святому Миколаєві викрадений підступними піратами-лиходіями мішок із подарунками. Протягом свята на допомогу дітям приходили улюблені герої відомих фантастичних казок. Ігрова програма була наповнена веселими конкурсами, хороводами, флешмобами, а також щирим дитячим сміхом і вірою в новорічне диво.


У переддень 2020 року щиро бажаємо, щоб усі наші мрії стали реальністю, творчі задуми перетворилися на неповторні шедеври, а сміливі ідеї прикрашали світ навколо!


Із Новим роком та новорічними святами!!!

213 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page