top of page

Особливий день для особливих дітей

3 грудня вся світова спільнота відзначає Міжнародний День людей з інвалідністю. Ставлення суспільства до такої категорії громадян в усі часи і в усіх народів було тестом на людяність і милосердя.

Відкриття і робота в нашому місті Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей і молоді з особливими функціональними можливостями «Еверест» є гарним сигналом про гуманізм нашої громади. Тому в «Евересті» сьогодні було особливо людно. Завітали сюди і студенти БГПК ім. М. Грушевського, адже для них гарна школа морального самоствердження, особливо для тих, для кого відвідування «Евересту» не є разовою акцією. Це стосується в першу чергу студентів, які працюють у волонтерському загоні «Дзвіночок», що вже має дванадцятирічну історію. Ось і сьогодні до лав волонтерської родини урочисто було зараховано 7 студентів спеціальності «Початкова освіта»: Білоуса Сергія, Гресюк Юлії, Глушко Яни, Ластовецької Вікторії, Павлюк Алли, Прохніцької Ярослави, Подельнюк Анастасії .

Їм урочисто вручили «Трудові книжки», значки та пов’язали яскраві жовті галстуки-символ волонтерського руху. У відповідь волонтери подарували зроблений власноруч вітамінний букет і з мандарин, провели з еверестівцями цікаві конкурси та розваги. Приємним сюрпризом для всіх було й те, що студенти спеціальності «Образотворче мистецтво» виготовили під керівництвом викладача Школьнік Оксани Олегівни і подарували неперевершені фетрові іграшки відвідувачам Центру.

Сподіваємося, робота в «Центрі» буде плідною і корисною як для еверестівців, так і для самих волонтерів. Гарних вам звершень, любі друзі!

35 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page