top of page

День відкритих дверей

Щороку Барський гуманітарно-педагогічний колледж імені Михайла Грушевського збирає під своїм дахом гостей з Вінниччини, Хмельниччини та інших куточків України на традиційний захід – День відкритих дверей, адже слава про високий рівень знань, котрий здобувають наші випускники, шириться далеко за межами міста Бара. Ось і цьогоріч 30 листопада коледж вітав у своїх гостинних стінах тих, хто незабаром поповнить ряди першокурсників – школярів загальносвітніх шкіл, ліцеїв, а також їхніх батьків.

Майбутні абітурієнти та їхні батьки мали можливість оглянути виставки творчих робіт, картин, вишивки, друкованої продукції та ін.

Знайомство з навчальним закладом розпочалось з перегляду відеофільму, який познайомив присутніх з історією, сьогоденням і пріоритетними векторами розвитку коледжу.

З вітальним словом до гостей звернувся директор коледжу, кандидат педагогічних наук Савчук П.Н., який розповів про особливості вступної кампанії в 2020 році, переваги навчання в коледжі, структуру та основні здобутки закладу освіти, можливості продовження освіти за скороченою програмою в університетах та акдеміях, з якими співпрацює коледж.

На завершення зустрічі в актовій залі відбулося підведення підсумків та вручення сертифікатів учасникам конкурсу «До майбутнього – через творчість!».

Шановні друзі, ми завжди раді вітати вас у стінах нашого навчального закладу. Зичимо вам міцного здоров’я, щастя, успіхів, добробуту та мирного неба!

Наступний ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

відбудеться 22 лютого 2020 року

69 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page