top of page

Зустріч з представниками соціальної організації «Сімейні цінності»

16 жовтня 2019 року у Барському гуманітарно-педагогічному колежі імені Михайла Грушевського відбувся захід, на який завітала соціальна організація «Сімейні цінності». Організаторами були члени студентської ради та практичний психолог коледжу Гулько Олена Миколаївна. На зустріч було запрошено студентів 21-Д та 21-Ш групи, а також завітав директор Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського, кандидат педагогічних наук Савчук Петро Несторович і заступник директора з гуманітарної освіти та виховної роботи, кандидат мистецтвознавства, доцент Бурса Антоніна Іванівна.

«Для чого люди одружуються?» – основна тема зустрічі. Здавалось, для другокурсників трохи передчасна тема одруження, але коли гості почали розкривати її – актуальність теми виявилась безперечною. Коли ж, як не у юному віці починати формувати життєві цінності: кохання, розуміння, підтримки, відданості. У чому різниця кохання та закоханості? Що є причиною розставань та конфліктів? Краще аби тебе любили, чи ти? Виходить, всі люди – егоїсти, і чому? Ці та інші питання заставляють замислитись, бути вибірковими у стосунках, правильно їх вибудовувати. Такі роздуми – запорука щасливого одруження в подальшому. А це чи найголовніше у житті кожної людини.

Живий інтерес і невимушені спілкування у поєднанні з прикладами із життя створювали теплоту зустрічі. Приємна бесіда та атмосферність доповнювали пригощання чаєм, кавою та солодощами від студентської ради. Насамкінець гості доповнили: «Даруйте один одному щастя!» – ось головний секрет тривалих та щасливих відносин.

49 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page