top of page

Свято освітян

В Україні День працівників освіти (згідно з Указом Президента від 11 вересня 1994 року) відзначається в першу неділю жовтня. Не обійшло це свято і наш заклад освіти, у якому, мов бджоли у вулику, трудяться 135 викладачів.

Третього жовтня в актовій залі коледжу відбувся святковий концерт з нагоди освітянського свята. Із вітальним словом до присутніх звернувся кандидат педагогічних наук, відмінник освіти України, директор коледжу Савчук Петро Нестерович. З його вуст прозвучали слова вдячності за невтомну, самовіддану працю педагогам закладу освіти. Директор коледжу відмітив вагомий внесок викладачів із науковими ступенями у процес навчання студентської молоді. Сьогодні коледж пишається своїми науковцями, серед яких 1 доктор наук та 14 кандидатів наук, 17 аспірантів та здобувачів, 66 викладачів-методистів, 34 відмінників освіти України.

Директор Савчук П.Н. щиро і сердечно привітав педагогів-ветеранів. Слова підтримки і надії пролунали у вітальному слові керівника до студентів – майбутніх учителів. «Учитель – це не професія, це покликання, це стан душі» – наголосив директор, звертаючись до майбутніх педагогів.

Святковий концерт – це колективна творча справа, в якій брали участь студенти 2-БДШ групи під керівництвом Новака В.В.. А також викладачі музики Сошинська Н. В., Левицька О. М., Крупський В.М., Дмитришена Д..

Зі сцени також звучали музичні вітання від студентів та викладачів кафедри мистецьких дисциплін. Їх виступи створили прекрасну святкову атмосферу у залі, черговий раз довели, що кропітка робота викладачів коледжу, зокрема музичних спеціальностей, є надзвичайно плідною.

Майбутнє держави – в руках учнів і студентів, яких навчає вчитель. А значить – майбутнє держави в руках учителя. Держава майбутнього твориться у стінах закладів освіти, і керує цим творчим процесом – Учитель.


Автор світлин Роман Ганжа

58 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page