top of page

День дошкілля як Всеукраїнське свято

Професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи. Виховання дітей- не просте завдання ,але від його успішного вирішення залежить усе наше майбутнє.

Як відомо, порівняно молоде професійне свято- Всеукраїнський день дошкілля –відбувається в Україні 27 вересня. У БГПК ім. М. Грушевського його відзначення пройшло 30 вересня як виховний захід «Моє покликання-вихователь», організований студентами 21-Д групи (куратор О.М.Якубчик) та 41-Д (куратор Л.І Подуфалова ) та викладач музичних мистецтв Н.О.Бакалець

На святкові урочистості завітали викладачі та студенти коледжу, адміністрація закладу на численні гості-керівники дошкільних установ міста ,провідний спеціаліст з дошкільної освіти відділу освіти Барського об’єднаної громади. Відрадно, що серед них- колишні випускники коледжу.

Глибокими почуттями і гордістю проймаються серця всіх учасників, коли вони виконують «Гімн дошкілля», до речі, написаний викладачами коледжу – Г.Дяченко та Н.Матвієнко.

Які палкі та пристрасні слова минуть зі сцени ,адресованій професії на ім’я вихователь ,виконуються оригінальні сценки ,подаються відомості з історії цього древнього фаху, приурочуються чудові пісні, музичні твори ,танцювальні композиції. І в усьому проглядається педагогічна майстерність викладачів, натхненна залюбленість у творчості талановитих студентів, непересічна гордість за рідний коледж його випускників .Усіх переймає радість професійного свята вихователів ,їх невід’ємної причетності до формування майбутнього України.

Глибоке і натхненне привітальне слово директора коледжу к.п.н. Савчука П.Н. з побажаннями йти вперед ,реформувати освітній процес ,надихає на здобуття педагогами вчених звань ,творення новітніх технологій у дошкільній освіті.

Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля ще довго відлунюватимуть серцях їх учасників та гостей словами:

Розквітає наше славне дошкілля ,

Хай зоря твоя ясна горить,

Хай про тебе по всій Україні

Добра слава як птаха летить!

Ганна Дяченко, викладач коледжу


64 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page