top of page

«Будь молодим - живи активно!»

З 12 по 14 червня 2019 року Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації провів Обласний фестиваль «Будь молодим - живи активно!» у Профільному позашкільному навчально-оздоровчому дитячому закладі «Казкова Долина» (Вінницька обл. Літинський р-н., с. Сосни, вул. Підлісна, 12). На Вінниччині вже втретє на базі дитячого оздоровчого табору пройшов Обласний молодіжний фестиваль.

Цьогоріч узяти в ньому участь приїхало більше сотні юнаків і дівчат із усіх куточків регіону. Протягом трьох днів нас навчали новим видам спорту, організації дозвілля та відпочинку, а також надання першої домедичної допомоги та елементам військово-тактичної підготовки.

Захід зібрав по 3 учасники з районів та об’єднаних територіальних громад області. До складу команд входили 2 дівчини та 1 хлопець.

Цього року випала честь представляти Барський район студентам Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського: Терещук Анастасії - студентці 21-Ж групи; Безсмертній Сніжані - студентці 21-М групи; Тучаку Івану - студенту 21-Ю групи.

Студенти нашого коледжу старались, готувались та перемагали. Звичайно, це не було легко, адже кожна команда, а їх було 24, хотіла вибороти першість у фестивалі. На всіх учасників чекала насичена, шалена програма. До програми входило 11 видів спорту, гра у флаг-футбол та домедична і військова підготовка.

За результатами пройдених випробувань ми зайняли почесне третє місце серед команд об’єднань Вінницької області !

Усіх членів команд, які зайняли призові місця, було нагороджено кубком, сертифікатами та медалями.

Для нас це був безцінний досвід, чудово проведений час та море позитивних вражень і знайомих із усіх куточків Вінницької області.

Анастасія Терещук - студентка 21-Ж групи, учасник фестивалю

46 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page