top of page

Запрошуємо на зустріч випускників!


Пахнуть вишні, як цвітуть, білі наче сніг…

А роки ідуть, ідуть, не вернути їх…

Як же хочеться, щоб будні швидкоплинного дорослого життя, з його тривогами та проблемами, відступили. І хоч в народі кажуть, що двічі в одну в ріку не ввійдеш, але одна прекрасна дата має чудодійну силу та спроможна відкрити чарівні двері й провести ще раз випускників шкільного відділення 1989 року випуску Барського педагогічного училища (сьогодні – Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського, відомий в Україні заклад вищої освіти) у свою юність…

А при зустрічі тепло й радісно згадати прекрасні студентські роки, з гордістю і повагою – викладачів, які навчили нас професійної майстерності, людяності, життєвих премудростей.

30 червня 2019 року минає 30 років, як випускники шкільного відділення Барського педагогічного училища в складі 7-ми навчальних груп: 41-Ш (куратор Шостаківська Г.Г.), 42-Ш (куратор Павлін К.А.), 43-Ш (куратор Поліщук М.І.), 44-Ш (куратор Гуцол Л.Т.), 45-Ш (куратор Нечитайло М. М), 46-Ш (куратор Комісарчук Г.Д.), 301-Ш (куратор Корчова-Бобир О.І.) – вирушили в доросле життя.

Дорогі випускники 1989 року шкільного відділення Барського педагогічного училища! У першу суботу липня Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського гостинно відчиняє двері, запрошуючи вас у рідні стіни на зустріч, де можна зігрітися дотепними жартами та приємними спогадами про студентські роки, зустрітися зі своїми викладачами-наставниками, одногрупниками, поділитися радісними новинами, дізнатися ще більше один про одного та щиро порадіти за успіхи рідної Альма-матер.

Із нетерпінням чекаємо на зустріч із вами 06 липня 2019 року о 10:00 в коледжі за адресою: м. Бар, майдан Михайла Грушевського, 1.

Оргкомітет


234 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page