top of page

У дні весняного пробудження вшановуємо Жінку!


Весна чудова, ніжна пора року. Вона пробуджує у душах людей щирі та добрі почуття, вона настає не тільки в природі, а й у серцях тих, хто здатен відчувати та спроможний милуватися навколишньою красою, яка не може нікого залишити байдужими. У дні весняного пробудження й оновлення землі вшановуємо Жінку!

6 березня у Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського відбулося яскраве сценічне дійство, присвячене Міжнародному дню жінок – 8 Березня.

З вітальним словом до чарівних жінок звернувся директор навчального закладу, кандидат педагогічних наук Савчук Петро Несторович. Мудрість, талановитість, постійне прагнення до самовдосконалення, невтомність, активна життєва позиція, що водночас поєднується з жіночністю та красою, – саме так охарактеризував директор жіноцтво коледжу.

Підготували святковий захід студенти 1-Б(М,ОМ) групи під керівництвом куратора, кандидата педагогічних наук Наталії Костянтинівни Мар’євич. Автори сценарію Наталія Валентинівна Скорич та Олена Миколаївна Левицька. Режисери постановники – кандидат педагогічних наук Наталія Костянтинівна Мар'євич та викладач вищої категорії, викладач-методист Наталія Валентинівна Скорич. Звукорежисер – викладач музичних дисциплін В’ячеслав Михайлович Крупський. Постановка хореографічних композицій викладача музичних дисциплін Олени Миколаївни Левицької. Незабутні музичні номери глядачам дарували викладачі Олександр Кльоц, В’ячеслав Крупський, Андрій Мілінчук, Павло Залевський, Олег Чернілевський, дитячий ансамбль "Промінчики" під керівництвом викладача музичних дисциплін Дарини Євгеніївни Дмитришеної, сімейний дует викладача вищої категорії Лесі Євгеніївни Петращук та Віри Волкотруб, а також студенти спеціальності «Музичне мистецтво». Особлива подяка народному ансамблю козацької пісні під керівництвом викладача вищої категорії, викладача-методиста Наталії Василівни Сошинської за музичне оформлення святкового дійства, а також викладачу образотворчого мистецтва Андрію Гордашу за майстерне виконання романтичної картини під музичний супровід. Комп’ютерне оформлення святкового концерту, з демонстрацією оригінальних авторських слайд-шоу, забезпечила викладач вищої категорії Анеля Важеніна.

Студентський запал, творчий та оригінальний підхід автора сценарію та виконавців до сценічного дійства, жарти, сміх – все це створювало веселу та святкову атмосферу в актовій залі. Учасники концерту дарували глядачам неймовірні емоції та прекрасний настрій.

Бажаємо, щоб ця весна подарувала всім жінкам радість, щастя, сміх, кохання та мирне небо над нашою Україною!


167 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page