top of page

Персональна виставка Катерини Поперечної


4 лютого 2019 року у Міській художній галереї, що розташовується на другому поверсі Барського ліцею №2 відбулось відкриття персональної виставки студентки 31-ОМ групи Поперечної Катерини. Молода художниця запропонувала для експозиції більше 20 графічних портретів. Художні роботи вирізняються відтворенням чуттєвості, емоційності та харизматичності портретованих. Катерина сама провела екскурс по власних роботах, відповіла на чисельні запитання відвідувачів щодо її творчого шляху, особливостей виконання окремих робіт.

Серед тих, хто прийшов підтримати Катерину поперечну були і її викладачі, в яких вона навчається тонкощам мистецьких дисциплін, у тому числі і основам рисунка, живопису, художньо-прикладної графіки, композиції.

Студентка є улюбленицею групи. Її поважають не лише за її обдарованість, за здатність до наполегливої кропіткої роботи, але і за позитивність самобутнього характеру, за добротні людські якості.

Слід зауважити, що Катерина Поперечна не вперше демонструє свої роботи на виставках. Кожного разу око радують нові і нові художні твори. Її мистецтво добре знайоме і у стінах коледжу, і за його межами. Минулого року високий рівень її графічних композицій було відмічено на щорічній Обласній виставці технічної творчості викладачів та студентів, в якій взяли участь всі коледжі та технікуми Вінницької області.


76 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page