top of page

ЗВІТ ПРО ПРОВЕДЕНІ ЗАХОДИ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТИЖНЯ ПРАВА


На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану заходів з проведення у 2018 році Всеукраїнського тижня права» у Барському гуманітарно-педагогічному колежі ім. М. Грушевського з 10 по 14 грудня 2018 року було проведено тиждень права на тему «Соціально-правові пріоритети України в контексті євроінтеграційних змін».

Розпочався тиждень 10 грудня 2018 року виставкою-оглядом творчих робіт студентів коледжу на тему «Твої права – твоя фортеця».

Цього ж дня для студентів 1-го та 2-го курсів коледжу викладачами Юзько Т.М. та Швець Л.В. було проведено просвітницьку годину «Імплементація положень Загальної декларації прав людини в сучасному законодавстві».

11 грудня 10 грудня 2018 року студенти 4-го курсу стали учасниками правових консультацій з начальником Центру правової допомого Вінницького місцевого центру з надання беоплатної вторинної допомоги Орищуком С.Ю. та начальником Барського районного сектору з питань пробації Корженевським О.О., а студенти 1-го та 2-го курсів спеціальності «Право» мали можливість вболівати за улюблені команди під час проведення правового брейн-рингу до Дня Гідності, Свободи та Права.

Під керівництвом викладача правових дисциплін Слугоцької В.М. студенти 4-го курсу спеціальності «Право» 11 грудня 2018 року провели круглий стіл з питань впровадження Пенсійної реформи в Україні на тему «Право на гідну старість».

12 грудня 2018 року студенти 3-го та 4-го курсів спеціальності «Право» на чолі з викладачем правових дисциплін Шмирко Г.О. були присутні на лекції-тренінгу «Актуальні питання нотаріальної діяльності сьогодення» за участі приватного нотаріуса Мельника О.М.

Вже стало традицією проведення студентської науково-практичної конференції в межах тижня права. 13 грудня 2018 року відбулась II науково-практична студентська конференція «Соціально-правові пріоритети України в контексті євроінтеграційних процесів». Найбільш активними її учасниками стали студенти 41-Ю групи Стрижевська А., Довганюк І., студенти 31-Ю групи Матвієнко А., Токовенко Л., Трачук О., Присліцька О., Подолян С., Соколик Н. (Організатори конференції – циклова комісія викладачів правових дисциплін).

13 грудня грудня 2018 року за ініціативи завідувача кафедри соціально-економічних дисциплін Шандрука С.М. відбулась екскурсія-зустріч студентів 3-го курсу з в.о.начальника Центру надання адміністративних послуг Сиротою Н.А.

На завершення 14 грудня 2018 року під керівництвом викладача правових дисциплін Бурятинськкої Н.І. для студентів 3-го курсу спеціальності «Право» було проведено науково-практичний тренінг «Молодь проти насилля».


123 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page