top of page

Поетичні гостини у Ганни Дяченко


Поетичні гостини у Ганни Дяченко.

Під такою назвою у Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського 10 грудня 2018 року розпочав роботу тиждень кафедри соціально-економічних дисциплін.

На гостину до викладача української мови та літератури, керівника літературної студії «Обрій», поетеси Ганни Дяченко завітали заступник директора з гуманітарної освіти та виховної роботи, кандидат мистецтвознавства, доцент Бурса А.І., директор Обласного ліцею-інтернату Хілінська Л.В., викладачі циклових комісій філологічних і фізико-математичних дисциплін, студенти та ліцеїсти.

Залюблена у поетичне слово, Ганна Петрівна разом зі студентами 21-Ж групи – членами студії «Обрій» - дарувала своїм гостям щасливі миттєвості поетичних емоцій єднання із почуттями автора, ознайомила із своїми десятьма збірками та альманахами, в яких вміщено твори авторки та її студійців.

На цій гостині презентували своє поетичне надбання студентка 21-Ж групи Тітаренко Софія та учень 11-Б класу ліцею Грабенко Олександр, твори яких викликали у слухачів хвилю приємних вражень.

Викладач української філології, член спілки журналістів України, письменниця Таїсія Галузінська представила учасникам заходу твір «Нещасні люди ті, в котрих нема коріння нації», з яким студентка 21-М групи Посвалюк Ангеліна брала участь у Всеукраїнському конкурсі патріотичних творів «Сурми звитяги» і виборола «Гран-прі».

Поетична гостина – то щире єднання сердець викладачів і студентів через поетичне слово, сокровенні почуття любові до рідної мови, до студентів, яких навчаєш і ведеш їх у світ творчості через свою творчість.

Люб’язно пропонуємо читачам нашого сайту світлини та інформацію про захід «Поетичні гостини у Ганни Дяченко».


124 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page