top of page

Грант на реалізацію проекту «Мистецтво - здійснення мрій»


Юрбу людей перетворюють у націю

дві речі: спільне велике минуле

і спільні великі плани на майбутнє.

Жуль Ренар

У дружньому колі однодумців народжуються неймовірні ідеї та втілюються найсміливіші плани. Так, 20.11.2018 року в історії коледжу відбулась визначна подія – викладачі кафедри мистецьких дисциплін отримали грант Британської Ради на реалізацію проекту « Мистецтво - здійснення мрій».

Авторами проекту є викладачі Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського Роман Мочарний та Надія Підгорна, а також барська мисткиня Надія Степанюк.

Цільовою аудиторією проекту є сільські діти шкільного віку з віддалених від міста населених пунктів, батьки школярів, учителі шкіл, місцеві жителі. Даний проект спрямований на культурний розвиток села та на покращення комунікації у сільській громаді. Розпочнеться проект з 15 січня 2019 року, за планом 120 школярів візьмуть участь у майстер-класах по живопису.

Виставки дитячих робіт після завершення майстер-класів додадуть юним авторам упевненості у своїх творчих силах, підвищать їх самооцінку. Презентація дитячих робіт в мистецькій галереї міста підсумує творчі здобутки обдарованих дітей, спрямує їх до вибору подальшої професії та здійснення мрій.

Проведення проекту відстежуватиметься за допомогою публікацій у ЗМІ та соціальних мережах, а також на сайтах організацій-партнерів. Звіт про виконання проекту надаватиметься грантодавцю у встановлений термін та відповідно до визначених вимог.

Щиро вітаємо всіх учасників проекту і бажаємо успіхів у реалізації поставлених цілей!


106 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page