top of page

Всесвітній день дитини


20 листопада - Всесвітній день дитини. Наше покликання - навчати та виховувати дітей, розвивати здібності, відкривати шлях до пізнання чогось нового та цікавого. Ключ до дитячих сердець ми, студенти 31-М групи: Росовська А., Мартиненко Д., Орлик Ю., Молнар Т., методист - Лісова А. В., прагнемо віднайти на пробних музичних заняттях в ЗДО № 8 "Дружба".

Педагогічна практика спрямована на формування у студентів інтересу до обраної професії, знань, умінь, навичок роботи щодо різних видів музичної діяльності, здатності до педагогічно доцільного спілкування з дітьми й ефективного застосування набутих методичних знань і умінь в реальному педагогічному процесі. В закладі дошкільної освіти працює музичним керівником випускниця нашого коледжу- Глуговська А.В..

Творча, професійна атмосфера сприяє чудовій співпраці. Креативність, інноваційність відображається під час підготовки до занять, розваг та свят. Сьогодні відбулася лялькова вистава "Гарбузова каша", а нещодавно проходило музично-театралізоване дійство "Смачний борщ", що підготували - Галкіна А.О. і Глуговська А.В., активну участь брала студентка 31-М гр. Мартиненко Д.( господиня). Дякуємо за співпрацю та розуміння, досвід, можливість прищеплювати інтерес до музики.


100 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page