top of page

Тиждень мистецьких дисциплін (день третій)...


14.11.2018 року знаменувалось двома подіями: шоу-програмою «Караоке на майдані» від викладачів кафедри мистецьких дисциплін Сошинської Н.В., Коваль Л.С., Крупського В.М. та лекцією-концертом «Ой, вийся, вийся, пісенний хмелю…» (з репертуару наших бабусь) від народного колективу «Голоси предків» під керівництвом Матвієнко Н.А.

Ці знакові для коледжу дійства посилили атракцію між членами коледжової родини, на зміну сучасним запальним пісням і танцям на караоке, надвечір в актовій залі лунали грайливі, тужливі, життєві та глибокі за змістом народні мотиви, це стало гідним відзначенням екватора тижня.

Чарівна переможниця «Караоке на майдані» Аня та фіналістка Лілія отримали цінні подарунки (сертифікати на 100 та 50 гривень, а також пакунки зі смаколиками), інші учасники були нагороджені заохочувальними призами. У фойє коледжу панувала неймовірна атмосфера: щирі посмішки, сяючі очі, веселий дзвінкий сміх та відчуття абсолютного щастя.

Учасники лекції-концерту «Ой, вийся, вийся, пісенний хмелю…» (з репертуару наших бабусь) зірвали шквал оплесків від присутніх у залі, близьке серцю багатоголосся нагадало про наше древнє українське коріння та споконвічні традиції наших предків.


108 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page