top of page

Ярмарок в українському стилі


13 листопада у Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського відбувся ярмарок солодощів, у якому брали активну участь студенти груп першого курсу та їх куратори. Мета цього заходу – зібрати кошти на виготовлення банера «Я люблю БГПК».

Ініціатором проведення солодкого ярмарку в українському стилі були студентська рада на чолі з Десятником Назарієм. Студентський колектив першого курсу радо прийняли пропозицію та розпочали активну підготовку до заходу.

Відбувався ярмарок у фойє коледжу, де хоч і трохи тісно, але місце знайшлося усім. Участь взяли усі групи (11-Ш, 11-Д, 11-М, 11-ОМ, 11-Ю, 11-Ж), які презентували свої власні солодкі вироби.

На захід завітало багато людей – студенти, викладачі та працівники коледжу, які апетитно заглядали на смачненьке та частувалися ними. Загалом ярмарок тривав весело, яскраво, неймовірно дружно та надзвичайно смачно.

Кількість та різноманіття смаколиків задовольнило би будь-якого гурмана – торти, пироги, тістечка, печиво, рогалики, вафлі, круасани, млинці – чого тільки не було!

Загалом усі першокурсники підійшли до завдання досить творчо. Аби відрізнятися та продати якнайбільше солодощів, студенти радо запрошували всіх охочих купувати випічку та навіть співали і танцювали! Учасники також частувалися смачненьким та із задоволенням розглядали вироби один одного, ділилися враженнями і рецептами, а організатори втішалися гарним настроєм всіх присутніх.

Після завершення ярмарку, куратори груп особисто передали зароблені кошти Голові студентської ради Назарію Десятнику, який разом із колегами підрахували загальну суму проведеного заходу – 2460 грн.

Студентська рада висловлює вдячність за розуміння та співпрацювання групам першого курсу та їх кураторам.

Отже, учасники – задоволені, шанувальники смаколиків – нагодовані, а організатори – радіють вдалому проведенню заходу.


174 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page