top of page

День соціального працівника в «Евересті»


У першу неділю листопада, коли поволі падає золоте листя і вкриває задуману землю розкішним золотавим килимом, країна відзначає День соціального працівника.На сьогодні соціальна робота стала частиною політики держави. До спеціалістів, установ соціальної сфери висуваються дуже високі вимоги. І в чому б не полягалаїх робота, основна мета їхньоїдіяльності – допомога людям. А головна риса характеру – людяність.

Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського і комунальний заклад «Барський міський центр соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Еверест» поєднують роки багаторічної співпраці. Це постійна цілеспрямована робота волонтерського загону «Дзвіночок», проведення тренінгів, марафонів, круглих столів.

Світ змінюється, змінюється суспільна думка і політика держави що до способу та умов життя дітей з інвалідністю. «Еверест» є каталізатором таких змін. Своєю щоденною самовідданою працею фахівці «Центру» роблять наш світ гуманнішим і добрішим.

Тож закономірним є те, що в цей день викладачі і студенти коледжу прийшли зі святковим концертом привітати працівників «Еевересту» з їх професійним святом, подарувати всім присутнім хвилини радості і задоволення. Із захватом сприймали віртуозну гру на акордеоні викладачів коледжу Андрія Мілінчука тана саксафоні-Олега Чернелівського,чарівний спів студентів другого курсу спеціальності «Музичне мистецтво» Софії Гусєвої, Олени Скубської, Корнєєвої Лізи та чудових ведучих – студента другого курсу спеціальності «Музичне мистецтво» -Чеха Ігоря та студентки першого курсу спеціальності «Початкова освіта» - Лихопій Лілію.

Щиро бажаємо працівникам «Центру» і їх вихованцям здоров’я, радості, життєвих сил, гарного настрою, нових здобутків і перемог.


96 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page