top of page

Висока перемога в Міжнародному турнірі з волейболу


У період із 19 по 26 вересня 2018 року в місті Турин (Італія) відбувся Міжнародний турнір із волейболу серед дівчат U (16) 2003 року народження, у якому взяла участь збірна команда Вінницької області, котру очолив тренер-викладач комунального закладу «Вінницька обласна СДЮСШ з волейболу» Підболячний Станіслав Васильович.

Приємно відзначити, що до складу збірної команди нашої області увійшла Лілія Безпалько, учениця 11-А (універсального) класу Обласного гуманітарного ліцею-інтернату для обдарованих дітей.

Дівчина серйозно захоплюється грою у волейбол іще з шестирічного віку. Будучи у свій час ученицею Медівської ЗОШ І-ІІ ступенів, відстоювала честь рідної Оратівщини в районних та обласних змаганнях. Уже чотири роки поспіль Лілія є членом збірної команди дівчат із волейболу й захищає честь усієї Вінниччини в спортивних змаганнях різних рівнів.

Як розповідає Лілія, у цьогорічному Міжнародному турнірі з волейболу, крім однієї української команди, котру представляли саме наші вінницькі дівчата, брали участь також команди із Сербії, Іспанії та Італії. У перехресних змаганнях із представниками зарубіжних команд українські дівчата вибороли почесне четверте місце, були нагороджені кубком і сувенірами на згадку про перебування в Італії.

Незабутні враження в пам’яті Лілії та інших представниць нашої вінницької команди залишила прогулянка вулицями Венеції з їх старовинною архітектурою, величезними гондолами й неповторним запахом круасанів.

На жаль, не часто учням і студентам нашого навчального закладу випадає можливість представляти честь Вінницької області й усієї України поза їх межами. Тож педагогічний і учнівський колективи Обласного гуманітарного ліцею-інтернату і Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського щиро вітаютьЛілію Безпалько, а в її особі й усю команду Вінниччини з високою перемогою й бажають нових звершень у підкоренні ще не однієї спортивної вершини. Так тримати!


85 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page