top of page

Випускний вечір – закінчення перед великим початком


До неба музика сягає,наче мрія.

І тане в квітах вже святковий зал.

В очах у кожного і радість, і надія.

У коледжі в нас урочистий бал.

Сьогодні ми зібрались для прощання.

Все в нас і смутком, й радістю дзвенить.

Це свято зрілості,і свято розставання.

І майбуття прекрасна світла мить.

Випускний вечір – це закінчення перед великим початком. Це – підсумок натхненної праці викладачів, сумлінного старання студентів, незгасаючого ентузіазму адміністрації коледжу на чолі з директором Савчуком Петром Несторовичем.

Так, ось і настав цей довгоочікуваний та водночас сумний день – день прощання з рідним коледжем. Попереду незвідана даль,світле майбутнє та справжнє доросле життя. Позаду – батьківський поріг та неповторна юність.

Найголовніше завдання насьогодні – знайти себе, реалізувати в обраній професії та залишатися людиною за будь-яких обставин.

У період з 27.06.2018 по 29.06.2018 року відбулися випускні вечори у творчому колі колективу нашого навчального закладу. Його святкували в три етапи випускники спеціальностей:

- «Образотворче мистецтво», «Музичне мистецтво» (27.06.18);

- «Правознавство», «Видавнича справа та редагування» (28.06.18);

- «Початкова освіта», «Дошкільна освіта» (29.06.18).

Незважаючи на всі труднощі, кожен із них здобув міцні знання, вони стали особистостями, обізнаними у вивченні тонкощів свого фаху. Перед усіма випускниками з цього моменту відкритий цікавий і пізнавальний шлях – шлях до самореалізації, невтомного пошуку, хвилюючих миттєвостей дружби й кохання. Завтра вони творитимуть новий світ, примножуватимуть добробут нашої країни. Хтось стане незрівнянним вчителем образотворчого мистецтва, а хтось взагалі – відомим художником. Один здобуде визнання за допомогою свого прекрасного голосу, інший – можливо, взагалі докорінно змінить своє життя, або продовжить навчання за своєю професією, стаючи більш компетентним. У будь-якому разі ми віримо, що любов до рідної землі, високі ідеали й наполеглива праця зроблять їх життя щасливим та корисним суспільству.

Дорогі випускники! Вітаємо вас з цим урочистим днем – вашим ВИПУСКНИМ! Запам'ятайте себе такими молодими, радісними, романтичними, з сяйвом в очах та надією у серці. Нехай ваша іскорка довіри до життя ніколи не згасає, а всі мрії та сподівання якнайшвидше здійсняться!

Марія Скотаренко, студентка 21-Ж групи

ФОТОРЕПОРТАЖ ВИПУСКУ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ

"МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО", "ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО"

ФОТОРЕПОРТАЖ ВИПУСКУ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ

"ПРАВО" ТА "ЖУРНАЛІСТИКА"

ФОТОРЕПОРТАЖ ВИПУСКУ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ

"ДОШКІЛЬНА ОСВІТА", "ПОЧАТКОВА ОСВІТА"


445 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page