top of page

Стартували державні екзамени


Сесія в навчальних закладах – гаряча пора для студентів. Саме цей період вважається «найскладнішим» в їхньому житті. Головна мета сесії – перевірити вміння, знання та навички студентів.

Давно існує жарт, що «від сесії до сесії живуть студенти весело». Та це всього лиш жарт, проте й нині, під час літньої сесії, студенти БГПК ім. М. Грушевського живуть весело – разом в колі одногрупників готуються до іспитів, бігають по бібліотеках, шукають інформацію в Інтернеті, аби якнайкраще продемонструвати вивчене. Найбільше, звісно, нервують та метушаться учні випускних груп, які здають екзамени востаннє і вже думають про перспективне майбутнє.

Перший державний іспит у студентів 41-Ж групи відбувся дванадцятого червня і розпочався він із захисту кваліфікаційних робіт, до якого вони готувалися сумлінно та наполегливо. Деякі студенти презентували власні поліграфічні видання, інші були в якості дописувачів та редакторів. Атмосфера під час цього дійства була легкою, дружньою, незважаючи на всі переживання. « Головне – це бути впевненою у власних можливостях і талантах», – прокоментувала одна зі студенток, котра захистила свою роботу на «відмінно».

Студенти 41-Д групи, в свою чергу, також складають державні екзамени. Перший екзамен з педагогіки з окремими фаховими методиками розпочався одинадцятого червня. Складність його полягає у тому, що складання методики вимагає від студента розвиненого логічного мислення, вміння аналізувати та обґрунтувати власну думку. Студенти відчувають хвилювання та тривогу перед іспитом, проте не втрачають надію та віру в себе, адже впевнені, що їх спіткає лише успіх.

Студенти інших випускних груп також складатимуть такі важливі державні екзамени, тож бажаємо їм терпіння, наснаги та міцного здоров’я. Нехай вас супроводжує хороший настрій та удача. Не втрачайте мотивації, впевненості в своїх силах та почуття відповідальності. Адже ваше майбутнє – у ваших руках!

Марія Скотаренко, студентка 21-Ж групи


118 переглядів
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page