top of page

День відкритих дверей: за БГПК – перспектива!


28 квітня 2018 року Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського цьогоріч втретє гостинно відчинив свої двері й зустрічав гостей – майбутніх абітурієнтів.

Вир цікавих вражень підхопив гостей ще у холі коледжу, де на різноманітних виставках були продемонстровані результати педагогічної творчості колективу та вміння студентів коледжу.

Знайомство з навчальним закладом розпочалось з перегляду відеофільму, який ознайомив присутніх з історією, сьогоденням і пріоритетними векторами розвитку коледжу.

Майбутні абітурієнти взяли участь у творчому конкурсі та отримали сертифікати учасника конкурсу. Також було вручено сертифікати учасникам мистецьких курсів, які засвідчують базову мистецьку профільну підготовку майбутніх студентів спеціальностей «Музичне мистецтво» та «Образотворче мистецтво».

Бажаємо майбутнім абітурієнтам успішно завершити навчання у школах та запрошуємо до вступу в сучасний заклад вищої освіти – Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського.

Початок прийому документів – 2 липня 2018 року.


161 перегляд
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page