top of page

Звучить Тарасове слово


Щовесни, коли тануть сніги

І на рясті просяє веселка,

Повні сили й живої снаги,

Ми вшановуєм пам’ять Шевченка!

У першу декаду березня, коли природа пробуджується від зимового сну, усе прогресивне людство і світова мистецька спільнота відзначають дату, пов’язану з пам’яттю про великого українця і гуманіста –Тараса Григоровича Шевченка.

Цьогоріч захід «Звучить Тарасове слово», присвячений 204-й річниці з Дня народження Великого Кобзаря, підготували і провели студенти 22-Ш групи на чолі з куратором – Л.В. Кузнєцовою.

Усний літературно-мистецький журнал допоміг усім присутнім заново перегорнути найяскравіші сторінки життєпису митця, ближче познайомитися з особистим життям поета, більше дізнатися про нерозривний зв'язок між долями Шевченка та України.

Інсценізації, розповіді ведучих, майстерне виконання поетичних творів справили незабутнє враження на всіх присутніх у залі, долучивши їх до поетичної скарбниці митця.

Майбутні педагоги разом зі своїм наставником багато попрацювали і над технічним супроводом виховної години, продемонструвавши свої вміння грамотно і майстерно створювати тематичні веб-сторінки.

Такі заходи, безперечно, спонукають до роздумів, сприяють переосмисленню історичних подій, національному вихованню загалом.


72 перегляди
Архів

Краплинки мудрості

Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page